Persoonlijk & Professioneel

Specialisaties

Geen wachtlijst

Home » Elastische kousen

Elastische kousen

Fysiotherapie de Molenbeek in Roosendaal is gespecialiseerd in het bestrijden van oedeemklachten met behulp van elastische kousen. Deze specialisatie binnen de fysiotherapie richt zich voornamelijk op het bedwingen van de klachten die gepaard gaan met oedeem. Het genezen of verwijderen van oedeem is doorgaans niet of nauwelijks mogelijk. Deze pijnlijke vochtophoping in uw ledematen brengt een gevoel van spanning of stuwing in uw huid mee, wat vele patiënten als zeer vervelend ervaren. Ook storen vele mensen die aan oedeemklachten lijden zich aan een ontsierende toename van de omvang van het getroffen lichaamsdeel. Met speciaal voor u aangemeten elastische kousen, kunnen wij echter de ergste symptomen effectief bestrijden, met een verminderde pijn tot gevolg.

Elastische kousen voor lokale verlichting

Onze praktijk voor fysiotherapie te Roosendaal richt zich bij haar behandelingen voornamelijk op lymfoedeem. Oedeemtherapie met elastische kousen kan deze vorm van oedeem snel en effectief verlichting bieden. Het behandelen van verscheidende vormen oedeem doen wij ook door middel van deze behandelingsmethoden:

  • Manuele lymfedrainage
  • Compressietherapie
  • Ademtherapie
  • Voorlichting
  • Lymftaping
  • Aanleren van zelfmanagement

Laat vandaag nog uw elastische kousen opmeten in Roosendaal

Neem zo snel mogelijk contact op met onze praktijk in Roosendaal, zodat wij een afspraak met u in kunnen plannen voor het opmeten van uw eigen elastische kousen. Wilt u liever eerst meer informatie ontvangen over oedeemtherapie en andere vormen van fysiotherapie bij onze praktijk? Neemt u dan contact met ons op via 0165 – 54 66 94, dan regelen wij uw intake gelijk en geven wij antwoord op al uw vragen.

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij staan altijd voor u klaar

Bel ons nu en maak direct een afspraak of stel ons uw vraag

Fysiotherapie & Manuele Therapie De Molenbeek