Persoonlijk & Professioneel

Specialisaties

Geen wachtlijst

Home » Fysiotherapie schouder

Fysiotherapie schouder

Als u last heeft van uw schoudergewrichten, is er wellicht fysiotherapie voor uw schouder nodig. Klachten in de wervelkolom of ledematen ontstaan bij slecht functionerende gewrichten, ook wel functiestoornissen genaamd. Een overbelasting van het gewricht in kwestie is doorgaans de oorzaak van de klacht. Wanneer bewegen moeilijk en pijnlijk is, biedt fysiotherapie voor uw schouder door een specialist uitkomst. Als het niet uw gewrichten zijn die u parten spelen, zijn het mogelijk verkrampte spieren die u last bezorgen. Manuele therapie voor uw schouder van de specialist bij onze praktijk voor fysiotherapie is dan de duidelijke oplossing.

Hoe helpt manuele fysiotherapie mijn schouder er weer bovenop?

Onze manueel therapeuten zijn fysiotherapeuten die na de opleiding voor fysiotherapie een additionele opleiding hebben gevolgd. Deze officieel gecertificeerde opleidingen voor manuele therapie duren drie jaar in deeltijdstudie. Doorgaans is manuele therapie geschikt voor klachten waarbij men veel pijn voelt. Deze specialist is dus voor fysiotherapie bij klachten aan uw schouder vaak de aangewezen persoon. Enkele voorbeelden waarbij manuele therapie aangewezen kan zijn:

  • Hoofd- en nekpijn die gepaard gaat met het slecht kunnen bewegen van de wervelkolom
  • Klachten hoog in de rug met rib- en borstpijn
  • Lage rugklachten, eventueel met uitstralende pijn naar de benen
  • Bepaalde vormen van duizeligheid die opgewekt worden door het bewegen van de nek
  • Kaakklachten, eventueel in combinatie met nekklachten

Hoe behandelt onze manueel therapeut uit Roosendaal uw klachten?

De specialist in manuele fysiotherapie uit Roosendaal verhelpt de functiestoornis van uw schouder door toepassing van bepaalde passief mobiliserende bewegingen. Zo wordt de beweeglijkheid van de gewrichten snel vergroot, waarna de stijfheid en de pijn snel afnemen. Als u geïnteresseerd bent in het verlichten van klachten aan uw schouder of andere gewrichten, neemt u dan contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 0165 – 54 66 94. Bel direct, dan plannen wij gelijk een intake met u in.

Neem contact op

Wij staan altijd voor u klaar

Bel ons nu en maak direct een afspraak of stel ons uw vraag

Fysiotherapie & Manuele Therapie De Molenbeek