Persoonlijk & Professioneel

Specialisaties

Geen wachtlijst

Home » Oefentherapie schouder Roosendaal

Oefentherapie voor uw schouder in Roosendaal

Als u last heeft van uw schoudergewricht kunt u wellicht oefentherapie voor uw schouder proberen bij onze praktijk in Roosendaal. Klachten in de schouder ontstaan bij slecht functionerende gewrichten, ook wel een functiestoornis genaamd. Doorgaans is de oorzaak van de klacht een overbelasting van het gewricht in kwestie. Wanneer bewegen moeilijk en pijnlijk is, biedt oefentherapie voor uw schouder door een specialist uitkomst. Is het niet uw gewricht dat u parten speelt, dan zijn uw spieren mogelijk verkrampt. Oefentherapie voor uw schouder van de specialist bij onze praktijk voor fysiotherapie in Roosendaal is dan de oplossing bij voorkeur.

Kan oefentherapie mijn schouder er weer bovenop helpen met hulp van uw praktijk in Roosendaal?

Onze fysiotherapeuten zijn na de opleiding voor fysiotherapie breder onderwezen bij additionele opleidingen. Deze officieel gecertificeerde opleidingen laten hen een breder scala aan behandelmethoden aanbieden, en dat merkt u. Als uw klachten u veel pijn opleveren, is oefentherapie een uitstekende methode om het natuurlijk genezingsproces in uw schouder te stimuleren. Onze gespecialiseerde fysiotherapeut is bij klachten aan uw schouder dus vaak de aangewezen persoon.

Hoe behandelt onze therapeut de pijnklachten in uw schouder?

Deze specialist in oefentherapie bij onze praktijk in Roosendaal verhelpt de functiestoornis van uw schouder door toepassing van passief mobiliserende bewegingen. Door het vergroten van de beweeglijkheid van de gewrichten in uw schouder zullen de stijfheid en de pijn snel afnemen. Als u geïnteresseerd bent in het verlichten van klachten aan uw schouder of andere gewrichten, neemt u dan contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 0165 – 54 66 94. Bel direct, dan plannen wij gelijk een intake met u in.

Neem contact op

Wij staan altijd voor u klaar

Bel ons nu en maak direct een afspraak of stel ons uw vraag

Fysiotherapie & Manuele Therapie De Molenbeek