Persoonlijk & Professioneel

Specialisaties

Geen wachtlijst

Home » Bewegingsadvies Roosendaal

Bewegingsadvies vanuit onze praktijk in Roosendaal

Praktijk voor fysiotherapie de Molenbeek geeft workshops bewegingsadvies in de zakelijke sfeer in Roosendaal. Dit doen wij om ondernemers te helpen om ziekteverzuim binnen het bedrijf te voorkomen of terug te dringen. Ook heeft dergelijk bewegingsadvies een bevorderlijk effect op het werkplezier en de efficiëntie van de medewerkers. Door deze win-winverhouding zien wij kansen voor iedereen binnen het bedrijf om door middel van bewegingsadvies in en rondom Roosendaal een betere werkweek te bieden.

Bewegingsadvies door gediplomeerde fysiotherapeuten vanuit onze praktijk in Roosendaal

Ook voor een bewegingsadvies na een ernstig bedrijfsongeval is onze praktijk in Roosendaal inzetbaar. Wij hanteren een persoonlijke en snelle aanpak die het mogelijk maakt om werknemers binnen 24 uur te voorzien van een passend advies of een adequate behandeling. Ook buiten eventuele dekking van de polis om stellen wij een gepast behandelplan of trainingsprogramma samen voor de revaliderende medewerker. Zo wordt arbeidsuitval tot een minimum beperkt.

Snel revalideren en voorkomen

Uitval van arbeidskrachten door ongevallen of onzorgvuldig werken is natuurlijk nooit leuk. Gelukkig kunnen wij u en uw medewerkers met gepast bewegingsadvies helpen om verzuim tot een minimum te beperken en gezonder te werken binnen uw bedrijf in of rondom Roosendaal. Zo zorgen wij ervoor dat uw bedrijf zowel financieel als qua sfeer en moraal op de werkvloer in blakende gezondheid is. U kunt onze praktijk eenvoudig telefonisch bereiken op 0165 – 54 66 94 voor verdere vragen, meer informatie of het aanvragen van een persoonlijke offerte voor uw bedrijf.

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij staan altijd voor u klaar

Bel ons nu en maak direct een afspraak of stel ons uw vraag

Fysiotherapie & Manuele Therapie De Molenbeek