Home » De Behandeling

De Behandeling

U kunt bij ons zonder verwijzing van de huisarts terecht. Maar het kan natuurlijk ook zijn dat u juist door uw huisarts of specialist naar ons bent doorverwezen. 

U kunt bij ons telefonisch of per email een afspraak maken, maar ook door het invullen van het contact formulier dat u hiernaast treft.

 

Hoe verloopt de fysiotherapeutische behandeling?

Tijdens de eerste afspraak doen we een intake. Daarbij kijken we wat er aan de hand is en wat de juiste behandeling voor U zal zijn.

Er wordt een digitaal dossier aangelegd met alle relevante informatie over uw klacht en de daaraan gekoppelde hulpvraag. Op basis daarvan wordt een behandelplan gemaakt en met U doorgenomen.

Indien U akkoord bent met het behandelplan, maken we daarna een vervolgafspraak, afspraken zijn bij ons zoveel mogelijk bij de fysiotherapeut die de intake heeft gedaan. Mocht de therapeut samen met u tot de conclusie komen dat één van onze (andere) gespecialiseerde fysiotherapeuten geschikter zou kunnen zijn om de behandeling ter hand te nemen, dan wordt een vervolgafspraak gemaakt met deze collega.

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij staan altijd voor u klaar

Bel ons nu en maak direct een afspraak of stel ons uw vraag

Fysiotherapie & Manuele Therapie De Molenbeek