Home » Medische Trainings Therapie

Wat is Medische Trainingstherapie?

De medische trainingstherapie is een vorm van wekelijkse oefentherapie in een klein groepje van 2-6 personen waarbij onder continu toezicht van een fysiotherapeut getraind wordt naar de wensen en het niveau van de persoon. Onder begeleiding wordt een passend oefenprogramma opgesteld en uitgevoerd om zo lichamelijke klachten te voorkomen of te verminderen.

Naast de oefengroepen bestaat er ook de mogelijkheid om een beweegprogramma te volgen voor aandoeningen als COPD en diabetes.

 

Ook effectief voor op de werkvloer

Het helpt ondernemers om het ziekteverzuim binnen het bedrijf te voorkomen of terug te dringen. Door de persoonlijke en snelle aanpak is het mogelijk om werknemers binnen 24 uur te voorzien van een passend advies of een adequate behandeling. Ook buiten de dekking van de polis om kan een behandelplan of trainingsprogramma samengesteld worden , waardoor arbeidsuitval tot een minimum wordt beperkt. 

 

Door wie in de praktijk?

Alle medewerkers bij Fysiotherapie & Manuele therapie “De Molenbeek” zijn bevoegd tot het begeleiden van de Medische Trainingstherapie.

 

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij staan altijd voor u klaar

Bel ons nu en maak direct een afspraak of stel ons uw vraag

Fysiotherapie & Manuele Therapie De Molenbeek