Persoonlijk & Professioneel

Specialisaties

Geen wachtlijst

Home » Bewegingsadvies

Bewegingsadvies

Praktijk voor fysiotherapie de Molenbeek geeft workshops bewegingsadvies in de zakelijke sfeer. Dit doen wij om ondernemers te helpen om ziekteverzuim binnen het bedrijf te voorkomen of terug te dringen. Ook heeft dergelijk bewegingsadvies een bevorderlijk effect op het werkplezier en de efficiëntie van de medewerkers. Door deze win-winverhouding zien wij kansen voor allen binnen het bedrijf om door middel van bewegingsadvies een betere werkweek te beleven.

Bewegingsadvies door gediplomeerde fysiotherapeuten uit Roosendaal

Ook voor een bewegingsadvies na een ernstig bedrijfsongeval is onze praktijk inzetbaar. Wij hanteren een persoonlijke en snelle aanpak die het mogelijk maakt om werknemers binnen 24 uur te voorzien van een passend advies of een adequate behandeling. Ook buiten eventuele dekking van de polis om stellen wij een gepast behandelplan of trainingsprogramma samen voor de revaliderende medewerker. Zo wordt arbeidsuitval tot een minimum beperkt.

Snel revalideren en voorkomen

Uitval van arbeidskrachten door ongevallen of onzorgvuldig werken is natuurlijk nooit leuk. Gelukkig kunnen wij u en uw medewerkers met gepast bewegingsadvies helpen om verzuim tot een minimum te beperken en gezonder te werken. Zo zorgen wij ervoor dat uw bedrijf zowel financieel als qua sfeer en moraal op de werkvloer in blakende gezondheid is. U kunt onze praktijk eenvoudig telefonisch bereiken op 0165 – 54 66 94 voor verdere vragen, meer informatie of het aanvragen van een persoonlijke offerte voor uw bedrijf.
 

Neem contact op

Wij staan altijd voor u klaar

Bel ons nu en maak direct een afspraak of stel ons uw vraag