Home » Medewerkers » Désirée van der Stel – van Limmeren

Désirée van der Stel – van Limmeren

Graag stel ik mezelf even voor.

Mijn naam is Désirée van der Stel – van Limmeren.

Sinds 2002 ben ik werkzaam als fysiotherapeut. Na enkele jaren als algemeen fysiotherapeut werkzaam te zijn geweest kreeg ik de mogelijkheid om de praktijk over te nemen. Als praktijkhoudster ben ik veel bezig met dagelijkse administratie en het reilen en zeilen van de volledige praktijk, maar gelukkig kan ik mezelf naast al die administratieve verplichtingen ook bezighouden met de behandeling van patiënten.

 

De complexiteit van het menselijk lichaam en de daarbij voorkomende lichamelijke klachten heb ik altijd interessant gevonden. Vandaaruit kwam bij mij dan ook de interesse om mezelf te gaan specialiseren als manueel therapeut. Sinds 2014 mag ik mezelf dan ook Master of Science in de manuele therapie noemen. Als manueel therapeut ben ik gespecialiseerd in het onderzoeken en behandelen van klachten aan de wervelkolom en de gewrichten in de armen en benen.

De titel Master of Science (MSc.) houdt in dat ik ben opgeleid om resultaten uit wetenschappelijk onderzoek te kunnen toepassen binnen de behandeling.

 

Naast mijn specialisatie manuele therapie ben ik ook gespecialiseerd in het behandelen van patiënten met sympathische dystrofie en complexe pijnklachten. Ook het toepassen van fascia/bindweefsel technieken behoort tot mijn dagelijkse handelen. Maar ook de behandeling van patiënten met lage rugklachten, nekklachten, armklachten en beenklachten behoren tot mijn interessegebied.

 

Kortom: Ik ben een allround fysiotherapeut en manueel therapeut (MSc.) met een breed interessegebied bij wie de patiënt centraal staat en we samen op een laagdrempelige en persoonlijke manier proberen u zo snel mogelijk weer klachtenvrij te krijgen.

Neem contact op

Wij staan altijd voor u klaar

Bel ons nu en maak direct een afspraak of stel ons uw vraag