Home » Medewerkers » Karlijn Adriaansen – v.Dijk

Karlijn Adriaansen – v.Dijk

Mijn naam is Karlijn Adriaansen – van Dijk, de schoudertherapeut van fysiotherapie ‘De Molenbeek’.  Al tijdens mijn opleiding vond ik het erg interessant om met schouderklachten bezig te zijn. Door het bestuderen van de anatomie en het analyseren van de beweegpatronen, kreeg ik meer inzicht in de motoriek van de hele schouder.

Niet alleen het uitvoeren van verschillende schoudertesten, maar juist ook nadenken over revalidatietechnieken waarmee ik de beste resultaten kan behalen voor mijn patiënten. Daar wilde ik alles van weten! Wat zijn de beste behandeltechnieken? Welke oefeningen kan ik mijn patiënten meegeven voor een optimale revalidatie? Daarom besloot ik om, na mijn fysiotherapie opleiding aan de AVANS Hogeschool in Breda, mezelf te specialiseren in onderzoek en behandeling van schouderklachten.

Als fysiotherapeut is het belangrijk om jezelf continu te blijven ontwikkelen. Zo ben ik bijvoorbeeld lid van Schoudernetwerk regio West-Brabant (SNWB), onderdeel van Schoudernetwerk Nederland (Amphia Ziekenhuis Breda).

Inmiddels heb ik al ruim 10 jaar ervaring op het gebied van schouderklachten en behandel ik met succes o.a. slijmbeursontstekingen, peesontstekingen, instabiliteitsklachten, frozen shoulder en schouderblad problematiek. Heeft u een operatie ondergaan, zoals een cuff repair (hechten van de pezen), SLAP repair (hechten van het labrum), schouderstabilisatie na luxatie, of schouderprothese? Ik kan u helpen bij het herstel, zodat u sneller terug de oude bent.

Naast mijn passie voor het behandelen van schouderklachten, ben ik ook algemeen fysiotherapeut. Ik help graag mensen met bijvoorbeeld nekklachten, lage rugklachten of bij revalidatie na een nieuwe knie of heup. Daarnaast heb ik een specialisatie op COPD en gebruik ik regelmatig medical taping als ondersteuning van mijn behandelingen.

Kenmerkend voor mijn behandeling is niet alleen mijn ruime ervaring, een persoonlijk aanpak met een behandeling op maat is voor mij zeker zo belangrijk. Mijn doel? U zo snel mogelijk weer te laten functioneren in uw dagelijkse leven, zoals sport en werk.

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij staan altijd voor u klaar

Bel ons nu en maak direct een afspraak of stel ons uw vraag

Fysiotherapie & Manuele Therapie De Molenbeek