Persoonlijk & Professioneel

Specialisaties

Geen wachtlijst

Home » Oedeemtherapie Roosendaal

Binnen Fysiotherapie de Molenbeek in Roosendaal kunt u terecht voor oedeemtherapie. Dit is een specialisatie van fysiotherapie die gericht is op het afvoeren van oedeem. Oedeem is een vochtophoping in een bepaald deel van het lichaam. Hierbij heeft u last van spanning of stuwing op de huid, wat een pijnlijk gevoel met zich meebrengt. Ook is er sprake van toename van de omvang van het lichaamsdeel.

Onderdelen van onze oedeemtherapie behandelingen in Roosendaal

Er bestaan verschillende vormen van oedeem die we door middel van oedeemtherapie kunnen behandelen bij Fysiotherapie de Molenbeek in Roosendaal. Onze behandeling is echter voornamelijk gericht op lymfoedeem. Deze vorm van oedeem kan aangeboren zijn (primair lymfoedeem), maar kan ook het gevolg zijn van een andere aandoening (secundair lymfoedeem). Komt u voor oedeemtherapie naar onze praktijk in Roosendaal voor het behandelen van lymfoedeem of andere vormen van oedeem, dan bestaan deze behandelingen uit verschillende onderdelen:

  • Manuele lymfedrainage;
  • Compressietherapie;
  • Ademtherapie;
  • Voorlichting;
  • Lymftaping;
  • Aanleren van zelfmanagement.

Vermoedt u dat de oedeemtherapie bij Fysiotherapie de Molenbeek in Roosendaal de oplossing kan bieden voor u? Of wilt u graag meer informatie over de oedeemtherapie en andere vormen van fysiotherapie die wij aanbieden? Neem dan contact met ons op via 0165 – 54 66 94 om direct een intake afspraak te maken en om al uw vragen te stellen.

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij staan altijd voor u klaar

Bel ons nu en maak direct een afspraak of stel ons uw vraag

Fysiotherapie & Manuele Therapie De Molenbeek