Persoonlijk & Professioneel

Specialisaties

Geen wachtlijst

Home » Rugklachten Roosendaal

Voor hulp bij al uw rugklachten of knieklachten bent u bij Fysiotherapie de Molenbeek in Roosendaal aan het juiste adres. Wanneer u last heeft van uw knie of rug kan dat vervelende gevolgen hebben voor het dagelijks leven. U wordt immers beperkt om vrij te bewegen, waardoor u misschien veel pijn ervaart of zelfs uw dagelijkse bezigheden niet kunt uitvoeren. Bij Fysiotherapie de Molenbeek in Roosendaal staan wij daarom voor u klaar om u van uw knieklachten of rugklachten af te komen.

Een behandeling bij knieklachten of rugklachten in Roosendaal

Wenst u een professionele fysiotherapeut in te schakelen om van uw knieklachten of rugklachten af te komen en bent u woonachtig in de omgeving van Roosendaal? Kom dan eens langs bij Fysiotherapie de Molenbeek! Tijdens een eerste afspraak bekijken we samen naar de klacht, zoeken we een oorzaak en bepalen we de behandeling. De behandeling kan bestaan uit onder andere massage, oefentherapie, begeleiding en advisering. Met deze behandelingen zetten wij ons in om ervoor te zorgen dat u weer een normale houding kunt aannemen en uw knie of rug weer zonder problemen kan bewegen indien dit mogelijk is. Indien dit niet mogelijk is, leren wij u hoe u zo goed mogelijk met de resterende beperkingen kunt omgaan.

Maak een afspraak voor een intake

Bij Fysiotherapie de Molenbeek helpen wij u graag van uw knieklachten of rugklachten af. Maak direct een afspraak voor een intake in onze praktijk door te bellen naar 0165 – 54 66 94. Vaak kunt u al erg snel bij ons terecht. Wij werken namelijk niet met wachtlijsten. Zo kunnen we meteen aan de slag om u te helpen met uw klachten.

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij staan altijd voor u klaar

Bel ons nu en maak direct een afspraak of stel ons uw vraag

Fysiotherapie & Manuele Therapie De Molenbeek