Home » COVID-19 / Corona-virus

Het COVID-19/Corona-virus 

 

Tot ons grootste verdriet zullen er vanaf dinsdag 24 maart 2020 geen hands-on behandelingen meer kunnen en mogen plaatsvinden.

Enkel voor spoedgevallen en op specifieke verwijzing van de huisarts of specialist voor medisch noodzakelijke fysiotherapie zijn er aangepaste openingstijden voor Fysiotherapie & Manuele therapie “De Molenbeek”.

In navolging van de adviezen van het RIVM en de beroepsgroep Fysiotherapie (KNGF) zullen ook wij ons moeten houden aan de door hen gestelde eisen/regels. Hierbij wordt aangegeven dat de beoefenaars van contactberoepen hun contact tenminste tot 6 april 2020 moeten minimaliseren. Dit houdt in dat wij helaas onze behandelingen niet meer kunnen uitvoeren zoals u van ons gewend bent.

Indien uw behandelend fysiotherapeut en/of uzelf het noodzakelijk acht kan contact met u worden opgenomen middels beeldbellen en/of e-mail om zo de voortgang van uw herstel/klachten te kunnen volgen. Deze contact momenten worden door de zorgverzekeraars vergoedt.

Voor vragen kunt u de praktijk bereiken via het Contactformulier of per e-mail: info@fysiotherapie-molenbeek.nl

Ook kunt u bellen naar de praktijk, maar aangezien wij daar niet zo veel meer aanwezig zullen zijn, vragen wij u de voicemail in te spreken en dan bellen wij u zo spoedig mogelijk terug.

Volg ons ook op onze Facebook-site voor actuele informatie.

Voor korte vragen en/of verzoeken kunt u ons ook bereiken per Whatsapp of sms: 06-11400064

 

Wij wensen iedereen veel sterkte en gezondheid toe

 

Team Fysiotherapie & Manuele therapie “De Molenbeek”

 

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij staan altijd voor u klaar

Bel ons nu en maak direct een afspraak of stel ons uw vraag

Fysiotherapie & Manuele Therapie De Molenbeek