Persoonlijk & Professioneel

Specialisaties

Geen wachtlijst

Home » Schouderpijn

Schouderpijn laten verhelpen in Roosendaal

Als u last heeft van chronische schouderpijn, biedt het Schoudernetwerk Brabant in regio Roosendaal uitkomst. Deze beroepsorganisatie bevordert de kennis van schouderklachten binnen de fysiotherapie. Een bij het Schoudernetwerk aangesloten fysiotherapeut, bijvoorbeeld Fysiotherapie Molenbeek uit Roosendaal, onderzoekt en behandelt klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat, met verschillende doelen afhankelijk van uw kwalen.

Verlichting bij schouderpijn door onze experts uit Roosendaal

Het verlichten van schouderpijn of andere pijnklachten gaat vaak gepaard met manuele therapie of andere bewegingsstimulatie bij ons in Roosendaal. Dit maakt de omringende gewrichten weer los, vermindert stijfheid in het gebied en stimuleert het natuurlijk genezingsproces met het oog op het verlichten van uw schouderpijn. Via het Schoudernetwerk regio West-Brabant (SNWB) blijven onze fysiotherapeuten uit Roosendaal zich continu ontwikkelen, zodat zij u optimaal kunnen behandelen. Uw klachten zijn dan ook snel verleden tijd als u bij ons langskomt voor fysiotherapie aan de schouder.

Diverse lichamelijke klachten worden bij ons opgelost

Naast schouderklachten kunt u met vele andere klachten bij de fysiotherapeut terecht. Veel klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat kunnen door de fysiotherapeut worden verlicht. Denkt u daarbij aan:

  • Pijn aan spieren, pezen, banden en gewrichten
  • Zwelling van gewrichten
  • Krachtsvermindering
  • Bewegingsbeperkingen
  • Stijfheid
  • Problemen met bewegen
  • Evenwichtsstoornissen
  • Vermoeidheidsverschijnselen of conditievermindering als gevolg van een andere onderliggende aandoening

Wij voeren voor de behandeling eerst een intake uit, waarin wordt bepaald of fysiotherapie uw klacht kan verhelpen. Tevens is het succes van de behandeling afhankelijk van uw eigen inzet.

Snel verlichting met behulp van het Schoudernetwerk

De fysiotherapeut uit Roosendaal constateert eerst de oorzaak van uw schouderpijn, waarna hij deze poogt te stabiliseren en te verminderen. Door het toepassen van oefentherapie, massage, advisering en begeleiding, probeert hij of zij het functioneren van uw schouder te verbeteren tot het stadium waar deze weer naar behoren functioneert. Indien u interesse heeft in het beperken of genezen van uw schouderpijn door een fysiotherapeut aangesloten bij het Schoudernetwerk, kunt u contact opnemen met onze praktijk in Roosendaal. U kunt ons telefonisch bereiken op 0165 – 54 66 94 om gelijk een afspraak voor een intake te maken.

Neem contact op

Wij staan altijd voor u klaar

Bel ons nu en maak direct een afspraak of stel ons uw vraag

Fysiotherapie & Manuele Therapie De Molenbeek