Persoonlijk & Professioneel

Specialisaties

Geen wachtlijst

Home » Schouderklachten Roosendaal

Als u kampt met schouderklachten die maar niet weggaan, dan biedt Fysiotherapie de Molenbeek in Roosendaal de oplossing voor u. Heeft u pijn in uw schouderblad? Dan dient deze niet te worden genegeerd. Pijn aan de schouder gaat doorgaans namelijk niet vanzelf over. Wanneer klachten aan de schouder worden genegeerd, kan dit zorgen voor een slechte houding waardoor de klachten zelfs kunnen verergeren. Kies er daarom voor om pijn in het schouderblad tijdig te laten behandelen met oefentherapie gericht op de schouder bij Fysiotherapie de Molenbeek in Roosendaal. Zo voorkomt u dat de klachten erger worden én kunt u weer zorgeloos en pijnloos uw dagelijkse bezigheden uitvoeren.

De behandeling bij schouderklachten in onze praktijk in Roosendaal

Wanneer u voor een eerste afspraak langskomt bij Fysiotherapie de Molenbeek in Roosendaal met pijn in het schouderblad, beginnen we altijd met een intake voorafgaand aan de oefentherapie voor de schouder. Tijdens deze intake bespreekt onze fysiotherapeut in Roosendaal uw schouderklachten met u en bekijkt wat precies de oorzaak is van de pijn in uw schouderblad. Op basis hiervan stelt de fysiotherapeut vast wat de juiste behandeling voor u zal zijn. Indien u akkoord gaat met het behandelplan, wordt er een vervolgafspraak gemaakt en starten de behandelingen voor fysiotherapie aan uw schouder.

Bel ons en maak een afspraak

Wilt u graag een afspraak maken met één van de fysiotherapeuten binnen onze praktijk in Roosendaal om een einde te maken aan uw schouderklachten met oefentherapie voor de schouder? Neem dan contact met ons op via 0165 – 54 66 94 of info@fysiotherapie-molenbeek.nl. Omdat wij niet met een wachtlijst werken, kunt u altijd snel terecht bij onze praktijk. De professionele fysiotherapeuten van Fysiotherapie de Molenbeek in Roosendaal staan voor u klaar om u op deskundige wijze van uw schouderklachten af te helpen met oefentherapie voor de schouder. Start u met de revalidatie na een schouderoperatie? Ook dan helpen wij u graag. Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen om u van uw schouderpijn af te helpen!

Neem contact op

Wij staan altijd voor u klaar

Bel ons nu en maak direct een afspraak of stel ons uw vraag

Fysiotherapie & Manuele Therapie De Molenbeek