Persoonlijk & Professioneel

Specialisaties

Geen wachtlijst

Home » Slijmbeursontsteking

Een slijmbeursontsteking laten behandelen in Roosendaal

Kampt u met een slijmbeursontsteking en wilt u het genezingsproces bevorderen met behulp van fysiotherapie in Roosendaal? Dat kan bij Fysiotherapie Molenbeek. Als u last heeft van slijmbeursontsteking of bursitis, betekent dit dat u lijdt aan een ontsteking van de met vocht gevulde ‘kussentjes’ tussen uw pezen en de onderliggende botstructuur. Wanneer deze ontstoken raken, beginnen zij meer vocht aan te maken. Hierdoor zetten zij uit en wordt het gewricht pijnlijk en stijf. Symptomen zijn zichtbare roodheid, plaatselijke warmte, zwelling en gelokaliseerde pijn. Een slijmbeursontsteking komt voornamelijk voor op plekken zoals de hiel, de knie, de elleboog, de schouder of de heup.

Waarom u uw slijmbeursontsteking laat behandelen door onze fysiotherapeut in Roosendaal

Acute bursitis houdt doorgaans enige dagen tot weken aan, met zeldzame gevallen die meerdere maanden duren. De fysiotherapeut houdt het gewricht in beweging om stijfheid te voorkomen en het genezingsproces te bespoedigen. Des te sneller men start met fysiotherapie in Roosendaal na het oplopen van de slijmbeursontsteking, des te beter. Bij ons bent u in goede handen, daar wij werken volgens een uitgebreid behandelplan op maat.

Uw ontstekingsklachten behandeld door een expert

Fysiotherapie kan een beginnende vorm van bursitis verlichten en deze in bepaalde gevallen zelfs volledig afwenden. In combinatie met gepaste medicatie verstrekt door uw arts, hoeft u niet lang met deze vervelende kwaal rond te lopen. Als u graag wilt beginnen met fysiotherapie voor het beperken van klachten als gevolg van een slijmbeursontsteking, kunt u contact opnemen met onze praktijk in Roosendaal. Wij zijn telefonisch te bereiken tijdens kantooruren op het telefoonnummer 0165 – 54 66 94. Wij maken graag direct met u een afspraak voor uw eerste intake-sessie.

Neem contact op

Wij staan altijd voor u klaar

Bel ons nu en maak direct een afspraak of stel ons uw vraag

Fysiotherapie & Manuele Therapie De Molenbeek