Persoonlijk & Professioneel

Specialisaties

Geen wachtlijst

Home » Fysio Wouw

Fysio Wouw

Zoekt u een persoonlijke en professionele fysio in de buurt van Wouw en Nispen? Fysiotherapie de Molenbeek in Roosendaal is waar u moet zijn! Binnen onze praktijk werken uitsluitend gediplomeerde en geregistreerde fysiotherapeuten. Bij ons weet u daarom zeker dat u in goede handen bent voor al uw klachten.

Verschillende specialisaties binnen onze fysio praktijk in de buurt van Wouw en Nispen

Binnen Fysiotherapie de Molenbeek beschikken we over verschillende specialisaties. Natuurlijk kunt u bij ons terecht voor normale fysiotherapie, maar bij onze praktijk in de buurt van Wouw en Nispen vindt u ook een fysiotherapeut die is gespecialiseerd in manuele therapie. Tevens treft u bij onze praktijk in regio Nispen en Wouw een fysiotherapeut gespecialiseerd op het gebied van oedeemtherapie. Hierdoor kunnen wij u verscheidene behandelingen aanbieden en u bij veel verschillende klachten te hulp zijn.

Een eerste afspraak bij onze fysio in regio Wouw en Nispen hoe gaat dat te werk?

Voordat uw behandeling bij een fysiotherapeut in onze praktijk nabij Nispen en Wouw van start gaat, doen we altijd eerst een intake. Tijdens deze intake bespreken wij de klachten die u heeft, gaan we op zoek naar de oorzaak ervan en bepalen we een geschikte behandeling om uw klachten te verhelpen. Gaat u akkoord met het behandelplan? Dan maken we een vervolgafspraak zodat we van start kunnen gaan met de behandelingen. Er zijn verschillende behandelingen die wij kunnen uitvoeren om u van uw klachten af te helpen. U kunt bij ons terecht voor de volgende behandelingen:

  • Easytaping;
  • Fysiotherapie;
  • Manuele therapie;
  • Medische trainings therapie;
  • Oedeemtherapie;
  • Post traumatische reflex dystrofie.

Wilt u graag uw klachten laten behandelen door een fysiotherapeut binnen onze praktijk in de regio van Nispen en Wouw, dan kunt u daarvoor meteen bij ons terecht. Dat wil zeggen dat u tegenwoordig niet langer een doorverwijzing van de dokter nodig heeft. Op deze manier kunt u direct beginnen met uw herstel en hoeft u niet een onnodig lang proces van doorverwijzingen te volgen.

Kom langs voor een intakegesprek

Bij Fysiotherapie de Molenbeek, gevestigd in de omgeving van Nispen en Wouw, bent u van harte welkom om langs te komen voor een intake. Maak hiervoor wel even een afspraak. Dit doet u door te bellen naar 0165 – 54 66 94. Wilt u ons eerst iets vragen, bijvoorbeeld over onze behandelingen of de klachten die wij kunnen behandelen? Dan kunt u ons natuurlijk ook altijd even bellen. Onze professionele en gespecialiseerde fysiotherapeuten zetten zich voor u in om u van uw klachten af te helpen.

Neem contact op

Wij staan altijd voor u klaar

Bel ons nu en maak direct een afspraak of stel ons uw vraag