Persoonlijk & Professioneel

Specialisaties

Geen wachtlijst

Home » Fascia therapeut

Behandel fascia bij onze therapeut

Als het bindweefsel van uw fascia ontstoken raakt, kunt u het best onze therapeut in de arm nemen. De fascia is een bindweefsel dat een beschermend vlies vormt rond spieren, botten, gewrichten en lichaamsholtes. Dit bindweefsel geeft ondersteuning en bescherming aan deze lichaamsdelen en structuur aan het lichaam. Het is daarom erg vervelend als de vezels van uw fascia beschadigd raken, ook omdat zij doorgaans zeer langzaam helen. Stimulatie door fysiotherapie kan dan uw genezingsproces bevorderen. Voor een behandeling voor beschadigde fascia, kunt u daarom uitstekend bij onze praktijk in Roosendaal terecht.

Klachten met uw fascia door onze therapeut laten behandelen

Onze therapeut behandelt met name de verbindende fascia, aangezien deze het meest receptief is voor bewegingstherapie. Een ontstoken fascia kan u vaak zeer ernstige pijnklachten geven. Daarom is het van belang dat u snel begint met uw behandelingstraject, zodat u zo weinig mogelijk klachten ervaart. De behandeling start met een uitgebreid intakegesprek. Zo achterhaalt de therapeut de oorzaak van de klachten aan uw fascia en maakt ze een behandelplan en bewegingsadvies op maat. Tijdens de behandeling bent u verzekerd van dienstverlening van de hoogste kwaliteit en de meest recente kennis en kunde.

Neem contact met ons op voor uw eigen behandelingstraject

Laat onze gediplomeerde fysiotherapeuten snel voor u een persoonlijk behandeltraject bepalen. Bent u geïnteresseerd in het behandelen van klachten aan uw fascia bij onze therapeut? Of wilt u meer weten over onze andere diensten, zoals de behandeling van slijmbeursontstekingen? Neem dan contact met ons op via 0165 – 54 66 94 of info@fysiotherapie-molenbeek.nl. Wij plannen dan gelijk een intakegesprek met u in op onze locatie in Roosendaal.

Neem contact op

Wij staan altijd voor u klaar

Bel ons nu en maak direct een afspraak of stel ons uw vraag

Fysiotherapie & Manuele Therapie De Molenbeek