Persoonlijk & Professioneel

Specialisaties

Geen wachtlijst

Home » Kalk schouder fysiotherapie

Kalk schouder fysiotherapie

Als u last heeft van kalk in uw schouder (tendinitis calcarea) kan fysiotherapie verlichting bieden voor uw klachten. Deze peesontsteking wordt veroorzaakt door kalk in of rondom de betreffende pees, meestal de pees van de musculus supraspinatus. Dit gebeurt in dergelijke mate dat de schouder pijn doet bij bepaalde bewegingen. Door het verkalkende peesweefsel ontstaat er een bewegingsbeperking in de schouder, hoewel deze vaak mede wordt gemotiveerd door de pijn. Door herhaalde fysiotherapie kan de aanwas van kalk in uw schouder verminderd worden.

Reduceer kalk in uw schouder met fysiotherapie

Electroanalgesie, ijstherapie en gelokaliseerde warmte kunnen gebruikt worden voor symptoomverlichting. In sommige gevallen kan echografie een bevorderlijk effect hebben op de kalkafslag. Verder is gebruikelijke fysiotherapie de behandeling bij voorkeur. Onze fysiotherapeuten zullen na intake uw behandeltraject bepalen. Zo weet u zeker dat u altijd het optimale genezingsproces ingaat voor uw specifieke kwaal.

Regel vandaag nog uw intake

Bij onze praktijk voor fysiotherapie in Roosendaal helpen wij u gericht en grondig met het reduceren van kalk in uw schouder. Heeft u interesse in het behandelen van uw tendinitis calcarea door middel van fysiotherapie? Neem dan telefonisch contact met ons op via 0165 – 54 66 94, dan plannen wij gelijk een intake met u in.

Neem contact op

Wij staan altijd voor u klaar

Bel ons nu en maak direct een afspraak of stel ons uw vraag

Fysiotherapie & Manuele Therapie De Molenbeek