Persoonlijk & Professioneel

Specialisaties

Geen wachtlijst

Home » Fysio Rucphen

Fysiotherapie de Molenbeek is een erkende fysio praktijk in de buurt van Rucphen en Kruisland. Bij onze praktijk nabij Rucphen kunt u niet alleen terecht voor alle reguliere behandelingen in fysiotherapie, maar ook voor diverse specialisaties zoals manuele therapie. Zo hebben wij ons ook verder ontwikkeld op het gebied van oedeemtherapie. Hierdoor kunnen wij u diverse behandelingen aanbieden om daarmee een grote verscheidenheid aan klachten te kunnen verhelpen bij onze fysio praktijk in regio Rucphen en Kruisland.

Verschillende behandelingen binnen onze fysio praktijk nabij Rucphen en Kruisland

Bent u gevallen bij het sporten of kampt u met klachten in uw schouder door kalkvorming in uw gewricht? Is het tijdens het werken in uw rug geschoten? Tijdens uw alledaagse bezigheden zijn er diverse situaties waardoor u blessures op kunt lopen. Dat is vervelend, want hierdoor kunt u pijn voelen of zelfs bepaalde bewegingen niet meer uitvoeren. Dit kan u erg beperken in het leven van alledag. Bij onze praktijk in fysio, gevestigd in de buurt van Rucphen, Kruisland en Essen helpen we u hier graag bij door middel van onze fysiotherapie behandelingen, zoals manuele therapie. Zo kunnen wij uw klachten verlichten en/of verhelpen door gebruik te maken van, onder andere, de volgende behandelmethoden:

  • Posttraumatische reflexdystrofie
  • Oedeemtherapie
  • Fascia therapie
  • Medische trainingstherapie
  • Manuele therapie
  • Fysiotherapie
  • Easytaping

Wilt u weten welke behandeling het meest geschikt is voor uw klachten? Daar komen we achter tijdens een intake: uw eerste afspraak bij ons vlak bij Rucphen, voordat we bijvoorbeeld starten met manuele therapie. Hierin bespreken we uw klachten met u, gaan we op zoek naar de oorzaak van de klacht en stellen we een geschikte behandeling vast.

Plan een intakegesprek en start uw behandelingen

Kiest u voor een professionele én persoonlijke praktijk voor fysiotherapie in de regio van Rucphen? Dan gaat u natuurlijk naar Fysiotherapie de Molenbeek. Maak direct een afspraak voor een intake door ons te bellen via 0165 – 54 66 94 of door een e-mail te sturen naar info@fysiotherapie-molenbeek.nl. Bij ons in Roosendaal, vlak bij Rucphen en Kruisland, kunt u binnen de kortste keren terecht voor fysio of manuele therapie, want wij werken niet met een wachtlijst.

Andere interessante artikelen

Neem contact op

Wij staan altijd voor u klaar

Bel ons nu en maak direct een afspraak of stel ons uw vraag