Persoonlijk & Professioneel

Specialisaties

Geen wachtlijst

Home » Revalidatie schouderoperatie

Revalidatie na een schouderoperatie nabij Wouw

Begint u met een revalidatie na een schouderoperatie en wilt u hierbij ondersteuning krijgen van een professional in de buurt van Wouw? Het is begrijpelijk dat u wel een steuntje in de rug kunt gebruiken als u net uit het ziekenhuis ontslagen bent en met revalidatie begint. Hiervoor bieden de fysiotherapeuten van Fysiotherapie Molenbeek uitkomst. In onze praktijk te Roosendaal, dicht bij Wouw, ondersteunt ons team u bij revalidatie, of dat nu na een schouderoperatie of een andere ingreep is. Uw schouder bewegen is voor langere tijd na de operatie moeilijk en pijnlijk. Daarom plant uw behandelend fysiotherapeut samen met u een gepast behandeltraject in.

Hoe verloopt mijn revalidatie na een schouderoperatie in de praktijk vlak bij Wouw?

De specialisten van onze praktijk voor fysiotherapie bieden u als voorkeursoplossing oefentherapie aan. Oefentherapie is zeer geschikt als u voornamelijk pijn aan de schouder ondervindt. Door het stimuleren van het gebied rondom het geopereerde weefsel, wordt het natuurlijke genezingsproces versneld. Hoe snel deze behandeling voor u resultaten oplevert, hangt deels af van uw eigen inzet bij de oefeningen. Met actieve participatie kan de duur van uw revalidatie worden verkort, zelfs na een ingrijpende operatie. De revalidatie na een schouderoperatie in onze praktijk in Roosendaal, nabij Wouw, hoeft dus helemaal niet lang te duren!

Begin snel aan uw herstelproces

Onze fysiotherapeuten bespoedigen het herstel van uw schouder door toepassing van passief mobiliserende bewegingen. Door het blijven bewegen en stimuleren van het weefsel in uw schouder, wordt het lichaamseigen herstelmechanisme geactiveerd. Als u interesse heeft in hulp bij revalidatie, neem dan contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken op 0165 – 54 66 94. Wij zullen dan gelijk met u een afspraak maken voor uw intake.

Andere interessante artikelen

Neem contact op

Wij staan altijd voor u klaar

Bel ons nu en maak direct een afspraak of stel ons uw vraag

Fysiotherapie & Manuele Therapie De Molenbeek