Persoonlijk & Professioneel

Specialisaties

Geen wachtlijst

Home » Spierklachten benen

Spierklachten in uw benen laten behandelen in Roosendaal

Heeft u last van spierklachten in uw benen en wilt u hier iets aan doen samen met een specialist in Roosendaal? Wij staan graag voor u klaar. Spierklachten in uw benen ontstaan bij overmatige inspanning. Een kortere of langere overbelasting van de spier is doorgaans de oorzaak van de klacht. Bewegen wordt dan vaak zeer moeilijk en pijnlijk. Door de verkramping van uw spieren kan de pijn zelfs uit gaan stralen naar omringende delen van uw lichaam. Fysiotherapie in onze praktijk in Roosendaal helpt om de spierklachten in uw benen te verminderen, of zelfs geheel te verhelpen.

Welke spierklachten in de benen kunnen wij voor u verhelpen in onze praktijk in Roosendaal?

Door fysiotherapie in onze praktijk in Roosendaal kan men vele kwalen verlichten of verhelpen, waaronder spierklachten in de benen, armen of andere ledematen. Blessures of vermoeide benen worden probleemloos opgelost dankzij onze behandelingen. Flexibiliteitsbeperkingen, conditieproblemen en overig disfunctioneren kunnen worden behandeld aan het bewegingsapparaat. Vaak is naast de behandelingspraktijk van de fysiotherapeut ook uw eigen inzet bij de oefeningen van grote invloed op het genezingsproces.

Behandeling van uw klachten

Of u nu te hard gesport heeft, het uithoudingsvermogen van uw beenspieren wilt vergroten of last heeft van overige klachten die het normaal functioneren van uw beenspieren belemmeren: fysiotherapie kan wellicht uw klachten verlichten. Zelfs bij vocht in de benen kunnen wij u helpen. Als u interesse heeft in het beperken of genezen van spierklachten in uw benen of andere ledematen, neemt u dan contact op met onze praktijk in Roosendaal. Wij zijn telefonisch te bereiken op 0165 – 54 66 94. U maakt dan direct met ons een afspraak voor uw intake.

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij staan altijd voor u klaar

Bel ons nu en maak direct een afspraak of stel ons uw vraag

Fysiotherapie & Manuele Therapie De Molenbeek