Persoonlijk & Professioneel

Specialisaties

Geen wachtlijst

Home » Vocht in benen

Vocht in de benen bestrijden in Roosendaal

Heeft u last van vocht of oedeem in uw benen en zoekt u naar een oplossing hiervoor in de omgeving van Roosendaal of Nispen? Als u een ophoping van vocht in uw benen merkt, heeft u waarschijnlijk last van oedeem. Dergelijk oedeem is een zwelling in een deel van uw lichaam die een gevoel van spanning of stuwing met zich meebrengt. Dit heeft vaak chronische pijn tot gevolg en een toename van de omvang van het lichaamsdeel. Hoewel er vele verschillende vormen van oedeem bestaan, is onze behandeling vooral gericht op lymfoedeem. Deze kan namelijk vrij goed behandeld worden door een gespecialiseerde oedeemfysiotherapeut. De opties voor een behandeling aan oedeem in de benen bestaan bij onze praktijk nabij Nispen uit manuele lymfedrainage, compressietherapie, ademtherapie, lymftaping en aanleren van zelfmanagement.

Het gericht bestrijden van vocht in de benen in onze praktijk in Roosendaal

Bij Fysiotherapie de Molenbeek in Roosendaal, vlak bij Nispen, kiezen wij bij het bestrijden van vocht in de benen door oedeem vaak voor compressietherapie om het vocht terug te dringen. Middels op maat gemaakte steunkousen krijgt de interne druk in uw been een tegenwicht door druk van buitenaf. Dit leidt tot het verlichten van de spanning op de huid, waardoor uw pijn markant afneemt. Ook de vergrote omvang van het lichaamsdeel neemt sterk af door middel van een dergelijk paar kousen. Geef oedeem of ander vocht in uw benen geen kans; kom naar onze praktijk in de buurt van Nispen en stel samen met onze specialisten een behandelingsplan op.

Kom vandaag nog naar Roosendaal voor uw behandeling.

Oedeemtherapie of de behandeling van vocht in uw benen valt vanaf de 21e behandeling binnen uw basisverzekering. Deze wordt vervolgens door de zorgverzekeraars langdurig vergoed. Wacht daarom niet met uw klachten van vocht of oedeem in uw benen en neem zo snel mogelijk contact op met onze praktijk in Roosendaal nabij Nispen. Wij plannen dan een intake-afspraak met u in voor het bepalen van een behandelingstraject. Wilt u eerst meer informatie ontvangen over onze therapie voor oedeem of voor vocht in de benen in onze praktijk in Roosendaal, niet ver van Nispen? Of heeft u interesse in onze andere diensten, bijvoorbeeld behandelingen bij diverse spierklachten in benen of schouderpijn? Neem dan contact met ons op via 0165 – 54 66 94 of info@fysiotherapie-molenbeek.nl. Wij gaan direct voor u aan de slag!

Neem contact op

Wij staan altijd voor u klaar

Bel ons nu en maak direct een afspraak of stel ons uw vraag