Persoonlijk & Professioneel

Specialisaties

Geen wachtlijst

Home » Vermoeide benen

Vermoeide benen

Vermoeide benen na het sporten is een veel gehoorde klacht bij onze patiënten. Uw fysiotherapeut onderzoekt en behandelt dergelijke klachten met behulp van het houdings- en bewegingsapparaat. Een dergelijke behandeling kunnen wij u bieden vanuit verschillende uitgangspunten. In onze praktijk in Roosendaal kunnen wij u bijvoorbeeld helpen bij het verbeteren van de beweging van een gewricht. Ook het verbeteren van de algemene conditie valt binnen deze perken. Hieronder verstaan wij dus ook uitzonderlijk vermoeide benen na normale fysieke inspanning.

Vermoeide benen verlichten door middel van fysiotherapie

Uw fysiotherapeut is steeds verder betrokken bij preventieve behandelingen, bijvoorbeeld het geven van medische trainingen om de belastbaarheid van een bepaald ledemaat te verhogen. Als u frequent sport en meer uit uw trainingen wilt halen, kan de fysiotherapeut u helpen door krachtsvermindering in uw vermoeide benen af te remmen. Ook als uw vermoeidheidsverschijnselen of conditievermindering het gevolg zijn van een andere, onderliggende aandoening kan de fysiotherapie is sommige gevallen verlichting bieden. Tevens voeren wij vele andere behandelingen voor u uit, bijvoorbeeld als u last heeft van:

Hoe ziet uw behandeling eruit?

Onze fysiotherapeut zal eerst een intake met u doen aan de hand waarvan wordt geconstateerd wat fysiotherapie voor uw klachten kan betekenen. Vervolgens gaan wij over op behandeling met het doel om de functiestoornis of de gevolgen daarvan te stabiliseren, verminderen of herstellen. Dit doen wij door het toepassen van oefentherapie, massage, advisering en begeleiding. Geïnteresseerd in het verlichten van klachten door vermoeide benen? Neemt u dan zo snel mogelijk contact op met onze praktijk in Roosendaal door te bellen naar 0165 – 54 66 94 zodat wij direct een afspraak met u in kunnen plannen.

Neem contact op

Wij staan altijd voor u klaar

Bel ons nu en maak direct een afspraak of stel ons uw vraag

Fysiotherapie & Manuele Therapie De Molenbeek