Persoonlijk & Professioneel

Specialisaties

Geen wachtlijst

Manuele therapie Wouw

Wilt u graag manuele therapie gaan volgen in de omgeving van Wouw, Rucphen of Essen? Dan gaat u hiervoor naar Fysiotherapie de Molenbeek in Roosendaal. Bij ons kunt u te allen tijde rekenen op persoonlijke aandacht en professionaliteit. Op deze manier doelen wij erop om u succesvol te behandelen en van uw klachten af te helpen. Zo helpen wij u weer om pijnloos en probleemloos te functioneren in het dagelijks leven.

Manuele therapie bij onze praktijk nabij Wouw, Essen en Rucphen, wat houdt dat in?

De manuele therapie bij onze praktijk in de regio Wouw, Rucphen en Essen is geschikt voor klachten waarbij mensen pijn hebben die gepaard gaan met het slechter kunnen bewegen van één of meerdere gewrichten. Zo is onder andere in de volgende gevallen het volgen van manuele therapie de meest geschikte oplossing om ze te verhelpen:

  • Hoofd- en nekpijn die gepaard gaat met het slecht kunnen bewegen van de wervelkolom;
  • Klachten hoog in de rug met rib- en borstpijn;
  • Lage rugklachten, eventueel met uitstralende pijn naar de benen;
  • Bepaalde vormen van duizeligheid die opgewekt worden door het bewegen van de nek;
  • Kaakklachten, eventueel in combinatie met nekklachten.

Wanneer u bij onze praktijk langskomt voor manuele therapie, zetten wij ons in om de functiestoornis van het gewricht te verhelpen. Dit doen we door specifieke passief mobiliserende bewegingen toe te passen. Door de lichaamsdelen rond het betreffende gewricht op een bepaalde manier te bewegen, kunnen we de beweeglijkheid van de gewrichten snel vergroten. Dit met het gevolg dat de pijn snel afneemt en de beweging in de gewrichten verbetert.

Bel ons voor een afspraak

Wilt u een afspraak maken voor manuele therapie bij Fysiotherapie de Molenbeek, gevestigd in de buurt van Wouw, Rucphen en Essen? Neem dan contact met ons op via 0165 – 54 66 94. Dan plannen we meteen een intake in waarin we uw klachten bespreken, analyseren en een behandelplan opstellen. Vaak kan dit al erg snel, aangezien we niet met een wachtlijst werken.

Andere interessante artikelen

Neem contact op

Wij staan altijd voor u klaar

Bel ons nu en maak direct een afspraak of stel ons uw vraag