Persoonlijk & Professioneel

Specialisaties

Geen wachtlijst

Home » Manuele therapie Wouw

Manuele therapie nabij Essen

Wilt u graag manuele therapie volgen in de omgeving van Essen? Dan gaat u naar Fysiotherapie de Molenbeek in Roosendaal. Bij ons kunt u te allen tijde rekenen op persoonlijke aandacht en professionaliteit. Op deze manier realiseren we een succesvolle behandeling om u van uw klachten af te helpen. Zo helpen wij u om weer pijnloos en probleemloos te functioneren in het dagelijks leven.

Wat houdt manuele therapie bij onze praktijk nabij Essen in?

De manuele therapie bij onze praktijk in regio Essen is geschikt voor pijnklachten bij mensen die één of meerdere gewrichten slechter kunnen bewegen. Het volgen van manuele therapie is onder andere bij de volgende klachten de meest geschikte oplossing:

  • Hoofd- en nekpijn die gepaard gaat met het slecht kunnen bewegen van de wervelkolom;
  • Klachten hoog in de rug met rib- en borstpijn;
  • Lage rugklachten, eventueel met uitstralende pijn naar de benen;
  • Bepaalde vormen van duizeligheid die opgewekt worden door het bewegen van de nek;
  • Kaakklachten, eventueel in combinatie met nekklachten.

Wanneer u bij onze praktijk nabij Essen langskomt voor manuele therapie, zetten wij ons in om de functiestoornis van het gewricht te verhelpen, onder andere door gericht bewegingsadvies. Dit doen we door specifieke passief mobiliserende bewegingen toe te passen. Zo vergroten we de beweeglijkheid van de gewrichten met als gevolg dat de pijn snel afneemt en de beweging in de gewrichten verbetert.

Bel ons op voor een afspraak

Wilt u een afspraak maken voor manuele therapie bij Fysiotherapie de Molenbeek in Roosendaal, nabij Essen en Rucphen? Neem dan contact met ons op via 0165 – 54 66 94 of info@fysiotherapie-molenbeek.nl. Dan plannen we meteen een intake in waarin we uw klachten bespreken, analyseren en een behandelplan opstellen.

Neem contact op

Wij staan altijd voor u klaar

Bel ons nu en maak direct een afspraak of stel ons uw vraag